Καταχωρίστε τώρα την αγγελία ή την προσφορά σας δωρεάν στο email: blogekypseli@gmail.com

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης μελισσοσμήνων

Μια έτοιμη φόρμα Ιδιωτικού συμφωνητικού μεταβίβαζεις μελισσοσμήνων.


ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΩΝ

Στο…………………..……σήμερα.……του μηνός……….……..του έτους………οι παρακάτω υπογράφοντες.
1)…………………………………….του…….………………..μελισσοκόμος κάτοικος…………..……….με Α.Δ.Τ………….….και Α.Φ.Μ…….…………….…
2)…………….……….……….…..…του….……………..……μελισσοκόμος, κάτοικος………………………με Α.Δ.Τ…….…….….και Α.Φ.Μ…….…………….…συμφώνησαν και δέχτηκαν τα παρακάτω.
Ο πρώτος από τους παραπάνω ………………………………………………………….(πωλητής) δήλωσε ότι είναι κάτοχος….……μελισσοσμήνων από τα οποία πωλεί….…..σήμερα και μεταβιβάζει την κυριότητα τους στο δεύτερο από τους παραπάνω
………………………………………………………………(αγοραστής) με τους παρακάτω όρους.
1)                Η τιμή των μελισσοσμήνων συμφωνήθηκε να φθάσει στο ποσό των……….ευρώ (………………………………………….) συνολικά.
2)                Το ποσό θα δοθεί η έχει δοθεί από τον αγοραστή στον πωλητή και η κυριότητα των μελισσοσμήνων μεταβιβάζεται εξ ολοκλήρου στον αγοραστή. Ο δε πωλητής δεν έχει καμία απαίτηση πάνω στα μελισσοσμήνη αυτά.
Για όλα τα παραπάνω συντάχθηκε το συμφωνητικό αυτό και αφού διαβάστηκε και βεβαιώθηκε, υπογράφεται από τους ενδιαφερόμενους.ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ
1. (ΠΩΛΗΤΗΣ)                                 2. (ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ)


2 σχόλια:

  1. νομίζω ότι χρειάζεται να αναγράφεται και ο αριθμός μελισσοκομικου βιβλιαρίου, γιατί δεν θα το κάνουν δεκτό από το τμήμα της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας τμήμα φυτικής και ζωικής παραγωγής, όταν θα πάμε να δηλώσουμε τα μελίσσια μας, θα πρέπει να πάει και ο πωλητής να τα αφαιρέσει από το δικό του βιβλιάριο, και εάν είναι από διαφορετικό νομό θέλει και βεβαίωση από κτηνίατρο της περιφέρειας ότι δεν έχουν κάποια αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεύθυνο δήλωση χρειάζεται και όχι συμφωνητικό,Δεν είναι Αστική υπόθεση δηλ.μίσθωση κατοικίας ,η Πώληση μελισσοσμηνών. Η υπεύθυνη δήλωση βάση του Νόμου δηλώνεις ότι πραγματοποιείς αγορά η δωρεά,είσαι δε υπεύθυνος σε αυτά που γράφεις και υπογράφεις,ενώ στο ιδιωτικό συμφωνητικό ,συμφωνείς να κάνεις αστικού περιεχομένου πράξη.
    Επίσης παρακαλώ καλό θα είναι να μην γίνεται ανάρτηση σε θέματα που αφορούν Κρατικές υπηρεσίες και τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσει κάποιος για έκδοση μελισσοκομικού βιβλιαρίου.βιβλιαρίου. Αποκλειστικά αφορούν τις Νομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή